منتدى سهر الليالي
أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم, أنت لم تقم بتسجيل الدخول بعد!

يشرفنا أن تقوم بالدخول أو التسجيل إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى

أما إذا رغبت بقراءة المواضيع والإطلاع فتفضل بزيارة القسم الذي ترغب أدناه
منتدى سهر الليالي
أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم, أنت لم تقم بتسجيل الدخول بعد!

يشرفنا أن تقوم بالدخول أو التسجيل إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى

أما إذا رغبت بقراءة المواضيع والإطلاع فتفضل بزيارة القسم الذي ترغب أدناه
منتدى سهر الليالي
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


منتدى للتعارف وحل مشاكل الحب والدردشة
 
البوابةالرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 محشى البطاطس باللحمه المفرومه

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
ام حنان
عضو ماسى
عضو ماسى
ام حنان


عدد المساهمات : 1334
تاريخ التسجيل : 31/03/2010
العمر : 44
نقاط : 1621
الموقع : مصر
انثى

محشى البطاطس باللحمه المفرومه Empty
مُساهمةموضوع: محشى البطاطس باللحمه المفرومه   محشى البطاطس باللحمه المفرومه I_icon_minitimeالخميس أبريل 08, 2010 12:21 am

محشى البطاطس باللحمه المفرومه

المقادير
كيلو من البطاطس المتوسطه الحجم ياريت تبقى مستطيله شويا
نصف كيلو لحم مفروم
2 بصله مفرومه
2 فص ثوم
2 ملعقه صلصه طماطم
حبتين طماطم مقطعه مكعبات صغيره
ملح فلفل اسود بهارات شطه

الطريقه

نبدء بتقشير البطاطس وحفرها بحيت نترك الجوانب بسمك 2 سم ((( خلي بالك هنحفرها من حته واحده مش حتتين واحفري بالراحه مش كانك بتدخلي صاروخ وخلي بالك انك بنوته رقيقه )))و نقلى البطاطس فى زيت لحد لونها ما يكوندهبي فاتح يعنى مش نسيبها تتحرق وتقفي تلعبي في شعرك ولا تتفرجي على المسلسل بس تدبل من الزيت ونضعها على فوط مطبخ علشان الزيت ولا انتي ناويه تاكليه طنية بطاطس بالزيت المهم
في حله تانيه نضع البصل المفروم يتشوح ونجركه حتى يصبح شفاف (الى تحب تضيف ملعقتين زيت براحتها ) اناافضل الطبخ بدون دهون لات اللحم فيه ما يكفى من الدهون واحنا مش ناقصين دهون كفايه هااا
ثم نضيف الثوم المفروم وبعده اللحم ونحرك مع اضافه البهارات والفلفل والملح
نغطى اللحم حتى يتشرب من السؤائل الى يفرزه اللحم
ثم اضيف اليه مكعبات الطماطم مع الصلصه والشطه ونتركها تستوى 10 دقايق حتى تجف كل السوائل من اللحمه
بعدها نحشى حبات البطاطس بخليط اللحم المفروم براحه خالص اوك

فى صنيه الفرن نضع ملعقتين زيت + بصله جوانج تتشوح ثم نضيف اليها قلب البطاطس تتقلب شوى ثم نضع لها الملح ونرص فوقها حبات البطاطس المحشيه وندخلها ربع ساعه الفرن وتقدم مع رز ابيض ربع ساعه [/color]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
admin
المدير العام
المدير العام
admin


زغلـــول مطـــــر
عدد المساهمات : 3462
تاريخ التسجيل : 28/03/2010
العمر : 37
نقاط : 8723
الموقع : http://slimmingworld2.blogspot.com/
ذكر

محشى البطاطس باللحمه المفرومه Empty
مُساهمةموضوع: رد: محشى البطاطس باللحمه المفرومه   محشى البطاطس باللحمه المفرومه I_icon_minitimeالسبت أبريل 10, 2010 12:03 pm

انا شامم ريحة شياط فى المنتدى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://www-ibn-sina.blogspot.com/
 
محشى البطاطس باللحمه المفرومه
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» شوربة البطاطس
» طريقة تحضير لازانيا البطاطس
» اللحم المفروم بالبشاميل بكرات البطاطس (بالصور)

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى سهر الليالي :: مطبخ سهـر الليالى-
انتقل الى: