| ام علي | |
|
|
كاتب الموضوع | رسالة |
---|
ام حنان عضو ماسى
عدد المساهمات : 1334 تاريخ التسجيل : 31/03/2010 العمر : 44 نقاط : 1621 الموقع : مصر
| موضوع: ام علي الأربعاء مارس 31, 2010 4:37 pm | |
| المقادير
نصف كيلوجرام من العجينة المورقة أي البف باستري
نصف كوب من اللوز
نصف كوب من الزبيب الخالي من النوى
نصف كوب من الجوز المفروم خشنا
نصف كوب فستق حلبي مفروم
ثلاثة أرباع كوب من السكر
أربع أكواب من الحليب
ملعقة صغيرة من الفانيليا
علبة قشطة أو قيمر للوجه
الطريقة
ترق عجينة البف باستري جيدا ثم تقطع الى أربعة
مستطيلات متساوية
تخبز هذه العجينة في صوان مدهونة بالزبد في فرن
متوسط الحرارة حتى تنتفخ الفطيرة وتحمر
تخلط المكسرات مع بعضها
يدهن الطبق الخاص بالفرن بالزبد
يقطع أحد مستطيلات الفطيرة باليد الى قطع متوسطة
الحجم وتمد في الطبق ويرش سطحها بالمكسرات
تقطع باقي المستطيلات ويغطى بها فوق المكسرات
يرش ما تبقى من خليط المكسرات
توضع طبقة من البف باستري المقطع على الوجه
يذاب السكر مع الحليب ويصب فوق السطح
يدهن الوجه بالقشطة بالتساوي ويرش قليل من السكر
البودرة فوق القشطة
تخبز في فرن متوسط الحرارة مدة نصف ساعة حتى
يصبح السطح ذهبيا
تقدم ساخنة بعد رش الوجه بالمكسرات المحمص | |
|
| |
الكينج مشرف منتدى الحب والرومانسية
رقم الموبايل : 01093019419 عدد المساهمات : 2359 تاريخ التسجيل : 29/03/2010 العمر : 36 نقاط : 7292 الموقع : https://love1.alafdal.net
| موضوع: رد: ام علي الأربعاء مارس 31, 2010 8:51 pm | |
| سلميلى على ام على كتير وكلهالى من التبق
| |
|
| |
admin المدير العام
عدد المساهمات : 3462 تاريخ التسجيل : 28/03/2010 العمر : 38 نقاط : 8723 الموقع : http://slimmingworld2.blogspot.com/
| موضوع: رد: ام علي الخميس أبريل 01, 2010 12:42 am | |
| انت بتقولى سلميلى على مين يا كينج ؟ تسلم ايد يا ست الكل على الموضوع | |
|
| |
ام حنان عضو ماسى
عدد المساهمات : 1334 تاريخ التسجيل : 31/03/2010 العمر : 44 نقاط : 1621 الموقع : مصر
| موضوع: رد: ام علي الخميس أبريل 01, 2010 2:40 am | |
| ايه ياكينج ماهي في وشك ليل ونهار ابقي روح سلم عليها بنفسك نورت التوبيك ياادارة | |
|
| |
ملك الاحساس1 عضو متميز
عدد المساهمات : 463 تاريخ التسجيل : 31/03/2010 العمر : 36 نقاط : 1122 الموقع : مصر
| |
| |
w2000 عضو متميز
عدد المساهمات : 217 تاريخ التسجيل : 31/03/2010 نقاط : 319
| موضوع: رد: ام علي الخميس أبريل 01, 2010 6:51 am | |
| نايس توبك يا مدام
ياريت تقبلى مرورى
الرومانسى | |
|
| |
سوسو عضو نشيط
عدد المساهمات : 56 تاريخ التسجيل : 31/03/2010 العمر : 38 نقاط : 65 الموقع : اسكندريه
| موضوع: رد: ام علي الخميس أبريل 01, 2010 7:04 am | |
| هاى شباب انا سوسو يارب الاكل يكون عجبكم وتعرفو تعملوه كويس مش عيزين شياط تسلم ايدك يا حببتى على الاكل ده | |
|
| |
الكينج مشرف منتدى الحب والرومانسية
رقم الموبايل : 01093019419 عدد المساهمات : 2359 تاريخ التسجيل : 29/03/2010 العمر : 36 نقاط : 7292 الموقع : https://love1.alafdal.net
| موضوع: الكينج الخميس أبريل 01, 2010 8:22 am | |
| شكرا على الرد للجميع | |
|
| |
admin المدير العام
عدد المساهمات : 3462 تاريخ التسجيل : 28/03/2010 العمر : 38 نقاط : 8723 الموقع : http://slimmingworld2.blogspot.com/
| موضوع: رد: ام علي الخميس أبريل 01, 2010 1:58 pm | |
| | |
|
| |
ملك الاحساس1 عضو متميز
عدد المساهمات : 463 تاريخ التسجيل : 31/03/2010 العمر : 36 نقاط : 1122 الموقع : مصر
| موضوع: رد: ام علي الخميس أبريل 01, 2010 3:17 pm | |
| شكرا كتير كان نفسى اعرف الطريقة شكرا | |
|
| |
ام حنان عضو ماسى
عدد المساهمات : 1334 تاريخ التسجيل : 31/03/2010 العمر : 44 نقاط : 1621 الموقع : مصر
| موضوع: رد: ام علي الخميس أبريل 01, 2010 4:03 pm | |
| ميرسي علي الردود الجميلة نورتوا التوبيك نورتي المنتدا ياسوسو ميرسي يايحيي نورت التوبيك يامصطفي | |
|
| |
admin المدير العام
عدد المساهمات : 3462 تاريخ التسجيل : 28/03/2010 العمر : 38 نقاط : 8723 الموقع : http://slimmingworld2.blogspot.com/
| موضوع: رد: ام علي الجمعة أبريل 02, 2010 8:44 pm | |
| ماشى الناس كلها نورت وانا إلى مش متور معا انى لسه جايب كام لمبه النهارده النور فاصل دلوقتى يعنى | |
|
| |
ام حنان عضو ماسى
عدد المساهمات : 1334 تاريخ التسجيل : 31/03/2010 العمر : 44 نقاط : 1621 الموقع : مصر
| موضوع: رد: ام علي السبت أبريل 03, 2010 4:26 pm | |
| داانت النور كله ياادمن مين يقدر يقول غير كدا نورت التوبيك | |
|
| |
admin المدير العام
عدد المساهمات : 3462 تاريخ التسجيل : 28/03/2010 العمر : 38 نقاط : 8723 الموقع : http://slimmingworld2.blogspot.com/
| موضوع: رد: ام علي السبت أبريل 03, 2010 5:43 pm | |
| | |
|
| |
| ام علي | |
|