منتدى سهر الليالي
أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم, أنت لم تقم بتسجيل الدخول بعد!

يشرفنا أن تقوم بالدخول أو التسجيل إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى

أما إذا رغبت بقراءة المواضيع والإطلاع فتفضل بزيارة القسم الذي ترغب أدناه
منتدى سهر الليالي
أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم, أنت لم تقم بتسجيل الدخول بعد!

يشرفنا أن تقوم بالدخول أو التسجيل إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى

أما إذا رغبت بقراءة المواضيع والإطلاع فتفضل بزيارة القسم الذي ترغب أدناه
منتدى سهر الليالي
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


منتدى للتعارف وحل مشاكل الحب والدردشة
 
البوابةالرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 ♠ ♣ ♥ ●• مكــــــــرونة بالبشـــــــــــــاميل ♠ ♣ ♥ ●•

اذهب الى الأسفل 
5 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
الاهلى
عضو نشيط
عضو نشيط
الاهلى


عدد المساهمات : 51
تاريخ التسجيل : 01/04/2010
العمر : 36
نقاط : 173
الموقع : مصر
ذكر

♠ ♣ ♥ ●• مكــــــــرونة بالبشـــــــــــــاميل ♠ ♣ ♥ ●• Empty
مُساهمةموضوع: ♠ ♣ ♥ ●• مكــــــــرونة بالبشـــــــــــــاميل ♠ ♣ ♥ ●•   ♠ ♣ ♥ ●• مكــــــــرونة بالبشـــــــــــــاميل ♠ ♣ ♥ ●• I_icon_minitimeالجمعة أبريل 16, 2010 2:19 pm

بسم الله الرحمن الرحيم

♠ ♣ ♥ ●• مكــــــــرونة بالبشـــــــــــــاميل ♠ ♣ ♥ ●• Www7oobnet18io6

مكــــــــرونة
بالبشـــــــاميل


يلابينا نشوف مع بعض طريقة العمل والمقادير وياريت التركيز كويس على الكلام لحسن تطلع حاجة غلط تقولوا ملك السببب ♠ ♣ ♥ ●• مكــــــــرونة بالبشـــــــــــــاميل ♠ ♣ ♥ ●• 0



الأول طبعا نسلق المكرونة في ميه مغليه مع معلقة زيت






♠ ♣ ♥ ●• مكــــــــرونة بالبشـــــــــــــاميل ♠ ♣ ♥ ●• 9plerk03031248ym2


و بعدين نصفيها كويس من الميه و نضيف لها ملح و م ص زبدة و نقلب و نسيبها علي جنب

♠ ♣ ♥ ●• مكــــــــرونة بالبشـــــــــــــاميل ♠ ♣ ♥ ●• Oikudf03031254yb0

نيجي لحشوة الحم
:
نفرم بصل و نحمسه مع الزبدة

♠ ♣ ♥ ●• مكــــــــرونة بالبشـــــــــــــاميل ♠ ♣ ♥ ●• Zqethr03031249vf3

حتي يذبل البصل هكذا



نضيف اللحم المفروم و نقلب ♠ ♣ ♥ ●• مكــــــــرونة بالبشـــــــــــــاميل ♠ ♣ ♥ ●• Sleep

ثم الملح و الفلفل الاسود و البهارات المفضله
(انا استعمل قرفة مطحونة و جوزة الطيب و قرنفل مطحون)
و فلفل حامي مفروم و نقلب


♠ ♣ ♥ ●• مكــــــــرونة بالبشـــــــــــــاميل ♠ ♣ ♥ ●• 7tv5ou03031252rt6


لما لون اللحم يتغير نضيفربع طماطماياونقلب

و شوية ميه و نسيبهم لغاية الميه ما تنشف




نيجي للبشاميل:

في الخلاط نضع



♠ ♣ ♥ ●• مكــــــــرونة بالبشـــــــــــــاميل ♠ ♣ ♥ ●• 7qaukz03031616mk3

بعد امتزاج الخليط جيدا نضعه في اناء علي النار مع رشة من الملح و الفلفل الاسود


♠ ♣ ♥ ●• مكــــــــرونة بالبشـــــــــــــاميل ♠ ♣ ♥ ●• Sjyekr03031252jc0


حتي يصبح المقدار سميكا هكذا

♠ ♣ ♥ ●• مكــــــــرونة بالبشـــــــــــــاميل ♠ ♣ ♥ ●• U8bhnx03031618yc6
ناخد جزء من مقدار البشاميل و نضيفه للمكرونه التي سبق سلقها و نقلب جيدا

♠ ♣ ♥ ●• مكــــــــرونة بالبشـــــــــــــاميل ♠ ♣ ♥ ●• Mngiou03031620ls6


ثم ندهن صينية الفرن بطبقة رقيقة جدا من البشاميل

و نرص نصف مقادر المكرونة ثم كل مقدار اللحم ثم المتبقي من المكرونة





♠ ♣ ♥ ●• مكــــــــرونة بالبشـــــــــــــاميل ♠ ♣ ♥ ●• C31yv203031631fc8



ثم طبقة البشاميل ثم ندهن الوجة بطبقة من القشطة
ثم توضع في الفرن في الرف الأوسط



و تشعل الشواية حتي يحمر الوجه و تقدم بالهنا و الشفا





♠ ♣ ♥ ●• مكــــــــرونة بالبشـــــــــــــاميل ♠ ♣ ♥ ●• Ipzafo03031635vn3


♠ ♣ ♥ ●• مكــــــــرونة بالبشـــــــــــــاميل ♠ ♣ ♥ ●• Tvx6ud03031637dt2

يم يم يم ♠ ♣ ♥ ●• مكــــــــرونة بالبشـــــــــــــاميل ♠ ♣ ♥ ●• 0

اعزائى المشاهدين ودى كانت نهاية حلقتنا النهاردة اتمنى اكون قدرت اعمل حاجة تنال رضاكم

ولنا لقاء فى الحلقات القادمة
♠ ♣ ♥ ●• مكــــــــرونة بالبشـــــــــــــاميل ♠ ♣ ♥ ●• 081215164455zUfr♠ ♣ ♥ ●• مكــــــــرونة بالبشـــــــــــــاميل ♠ ♣ ♥ ●• 081215164455zUfr♠ ♣ ♥ ●• مكــــــــرونة بالبشـــــــــــــاميل ♠ ♣ ♥ ●• 081215164455zUfr♠ ♣ ♥ ●• مكــــــــرونة بالبشـــــــــــــاميل ♠ ♣ ♥ ●• 081215164455zUfr♠ ♣ ♥ ●• مكــــــــرونة بالبشـــــــــــــاميل ♠ ♣ ♥ ●• 081215164455zUfr

♠ ♣ ♥ ●• مكــــــــرونة بالبشـــــــــــــاميل ♠ ♣ ♥ ●• 081215164454hf4T
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
دموع القمر
عضو متميز
عضو متميز
دموع القمر


عدد المساهمات : 237
تاريخ التسجيل : 08/04/2010
العمر : 41
نقاط : 405

♠ ♣ ♥ ●• مكــــــــرونة بالبشـــــــــــــاميل ♠ ♣ ♥ ●• Empty
مُساهمةموضوع: رد: ♠ ♣ ♥ ●• مكــــــــرونة بالبشـــــــــــــاميل ♠ ♣ ♥ ●•   ♠ ♣ ♥ ●• مكــــــــرونة بالبشـــــــــــــاميل ♠ ♣ ♥ ●• I_icon_minitimeالسبت أبريل 17, 2010 11:20 am

تسلم شكلها يجنن ويفتح النفس ♠ ♣ ♥ ●• مكــــــــرونة بالبشـــــــــــــاميل ♠ ♣ ♥ ●• 861768
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
سوسو
عضو نشيط
عضو نشيط
سوسو


عدد المساهمات : 56
تاريخ التسجيل : 31/03/2010
العمر : 38
نقاط : 65
الموقع : اسكندريه
انثى

♠ ♣ ♥ ●• مكــــــــرونة بالبشـــــــــــــاميل ♠ ♣ ♥ ●• Empty
مُساهمةموضوع: رد: ♠ ♣ ♥ ●• مكــــــــرونة بالبشـــــــــــــاميل ♠ ♣ ♥ ●•   ♠ ♣ ♥ ●• مكــــــــرونة بالبشـــــــــــــاميل ♠ ♣ ♥ ●• I_icon_minitimeالسبت أبريل 17, 2010 5:35 pm

تسلم ايدك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
نور الشمس
عضو مؤسس
عضو مؤسس
نور الشمس


♠ ♣ ♥ ●• مكــــــــرونة بالبشـــــــــــــاميل ♠ ♣ ♥ ●• 5
عدد المساهمات : 3120
تاريخ التسجيل : 01/05/2010
نقاط : 7104
انثى

♠ ♣ ♥ ●• مكــــــــرونة بالبشـــــــــــــاميل ♠ ♣ ♥ ●• Empty
مُساهمةموضوع: رد: ♠ ♣ ♥ ●• مكــــــــرونة بالبشـــــــــــــاميل ♠ ♣ ♥ ●•   ♠ ♣ ♥ ●• مكــــــــرونة بالبشـــــــــــــاميل ♠ ♣ ♥ ●• I_icon_minitimeالأربعاء يونيو 02, 2010 11:56 am

تسلم ايدك ياجمميل
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
شوشو
عضو نشيط
عضو نشيط
شوشو


عدد المساهمات : 62
تاريخ التسجيل : 10/01/2012
العمر : 34
نقاط : 61
انثى

♠ ♣ ♥ ●• مكــــــــرونة بالبشـــــــــــــاميل ♠ ♣ ♥ ●• Empty
مُساهمةموضوع: رد: ♠ ♣ ♥ ●• مكــــــــرونة بالبشـــــــــــــاميل ♠ ♣ ♥ ●•   ♠ ♣ ♥ ●• مكــــــــرونة بالبشـــــــــــــاميل ♠ ♣ ♥ ●• I_icon_minitimeالسبت يناير 28, 2012 6:03 pm

تسلم ايدك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
♠ ♣ ♥ ●• مكــــــــرونة بالبشـــــــــــــاميل ♠ ♣ ♥ ●•
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى سهر الليالي :: مطبخ سهـر الليالى-
انتقل الى: